Home Verhuur Voorraad Contact Over ons
RENTAL & USED MACHINES
Van der Spek: Second hand cranes from first hand
Home > Liebherr torenkranen

Liebherr torenkranen

Van der Spek is exclusief importeur van Liebherr. Het familiebedrijf Liebherr is begonnen met het produceren van torenkranen. Inmiddels heeft Liebherr een breed pakket aan bouwmachines en componenten. Al vanaf begin jaren vijftig heeft Van der Spek de vertegenwoordiging voor Liebherr torenkranen. Van der Spek verzorgt de distributie van torenkranen in Nederland en de rest van de wereld. Als exclusief importeur van Liebherr levert Van der Spek ook originele kraanonderdelen voor Liebherr torenkranen.

Van der Spek is naast importeur van Liebherr torenkranen sinds begin jaren vijftig, tevens één van de grootste verhuurders van Liebherr torenkranen ter wereld. De vloot huurkranen bestaat uit nagenoeg alle types bovendraaiende torenkranen en onderdraaiende torenkranen uit het complete programma van Liebherr (ca. 500 jonge Liebherr torenkranen). Bij de onderdraaiers bestaat het assortiment uit stationaire en railrijdende opstellingen in de klasse 10 TM tot 120 TM. Bij de bovendraaiers hebben we zowel traditionele loopkatkranen/kattorenkranen, spitsloze kranen als topkranen in de klasse 30 TM tot 650 TM.

Daarnaast heeft Van der Spek een breed assortiment kraanonderdelen die ook los verhuurd worden, evenals machinistenliften, camerasystemen en kraanverlichting. Wanneer u bij Van der Spek een torenkraan huurt of koopt, bent u ervan verzekerd dat de torenkraan bestaat uit originele Liebherr onderdelen.

Ook in de verkoop van gebruikte torenkranen en kraanonderdelen is Van der Spek uw partner. Bekijk het huidige aanbod van onze gebruikte torenkranen.

Uw Liebherr torenkraan is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan van der Spek elke uitdaging aan. De Liebherr torenkranen leveren wij inclusief transport, montage en demontage. Voor het monteren en demonteren van torenkranen beschikken wij over drie vakkundige opbouwploegen. Hiermee bent u verzekerd van een goede en snel opgebouwde torenkraan. Heeft u de Liebherr in uw eigen bezit, maar wilt u deze door ons laten monteren of demonteren? Geen probleem: wij doen dit graag.

Van der Spek verzorgt ook met enige regelmaat bijscholingscursussen voor Liebherr torenkraanmachinisten.

Voor meer informatie over Liebherr torenkranen en kraanonderdelen klik op onderstaande link:Gerelateerde onderwerpen: Liebherr loopkatkranen, Liebherr kattorenkranen, Liebherr flat top kranen, Liebherr topkranen, Liebherr snelmontagekranen


Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Lid BMWT en VCA*

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium, Utrecht

Disclaimer