Home Verhuur Voorraad Contact Over ons
RENTAL & USED MACHINES
Van der Spek: Second hand cranes from first hand
Home > Liebherr flat top kranen

Liebherr flat top kranen

Van der Spek is exclusief importeur van Liebherr. Het familiebedrijf Liebherr is begonnen met het produceren van torenkranen. Inmiddels heeft Liebherr een breed pakket aan bouwmachines en componenten. Al vanaf begin jaren vijftig heeft Van der Spek de vertegenwoordiging voor Liebherr torenkranen. Van der Spek verzorgt de distributie van torenkranen in Nederland en de rest van de wereld.

Van der Spek levert onder meer de volgende Liebherr flat top kranen:

Spitsloze EC-B serie

Liebherr 30 EC-B 2,5
Liebherr 50 EC-B 5
Liebherr 63 EC-B 5
Liebherr 71 EC-B 5
Liebherr 90 EC-B 6
Liebherr 110 EC-B 6
Liebherr 130 EC-B 6

EC-B FR.tronic serie

Liebherr 90 EC-B 6 FR.tronic
Liebherr 110 EC-B 6 FR.tronic
Liebherr 130 EC-B 8 FR.tronic

EC-B Litronic serie

Liebherr 160 EC-B 6 Litronic
Liebherr 160 EC-B 8 Litronic
Liebherr 180 EC-B 10 Litronic
Liebherr 200 EC-B 10 Litronic
Liebherr 250 EC-B 12 Litronic


Als exclusief importeur van Liebherr levert Van der Spek ook originele kraanonderdelen voor Liebherr flat top kranen.

Van der Spek is naast importeur van Liebherr torenkranen sinds begin jaren vijftig, tevens één van de grootste verhuurders van Liebherr torenkranen ter wereld. De vloot huurkranen bevat nagenoeg alle types flat top kranen uit het complete programma van Liebherr.

Ook in de verkoop en van gebruikte flat top kranen en kraanonderdelen is Van der Spek uw partner. Bekijk het huidige aanbod van onze gebruikte torenkranen.

Uw Liebherr flat top kraan is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan van der Spek elke uitdaging aan. De Liebherr flat top kranen leveren wij inclusief transport, montage en demontage. Voor het monteren en demonteren van flat top kranen beschikken wij over drie vakkundige opbouwploegen. Hiermee bent u verzekerd van een goede en snel opgebouwde flat top kraan. Heeft u de Liebherr flat top kraan in uw eigen bezit, maar wilt u deze door ons laten monteren of demonteren? Geen probleem: wij doen dit graag.

Voor meer informatie over Liebherr flat top kranen en kraanonderdelen klik op onderstaande link:Gerelateerde onderwerpen: Liebherr torenkranen, Liebherr loopkatkranen, Liebherr kattorenkranen, Liebherr topkranen, Liebherr snelmontagekranen


Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Lid BMWT en VCA*

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium, Utrecht

Disclaimer