Home Verhuur Voorraad Contact Over ons
RENTAL & USED MACHINES
Van der Spek: Second hand cranes from first hand
Home > Liebherr topkranen

Liebherr topkranen

Van der Spek is exclusief importeur van Liebherr. Het familiebedrijf Liebherr is begonnen met het produceren van torenkranen. Inmiddels heeft Liebherr een breed pakket aan bouwmachines en componenten. Al vanaf begin jaren vijftig heeft Van der Spek de vertegenwoordiging voor Liebherr torenkranen. Van der Spek verzorgt de distributie van torenkranen in Nederland en de rest van de wereld.

Van der Spek levert onder meer de volgende Liebherr topkranen:

HC-L serie

Liebherr 125 HC-L 6/12 Litronic
Liebherr 160 HC-L 8/16 Litronic
Liebherr 280 HC-L 8/16 Litronic
Liebherr 280 HC-L 12/24 Litronic
Liebherr 355 HC-L 12/24 Litronic
Liebherr 355 HC-L 16/32 Litronic
Liebherr 540 HC-L 12/24 Litronic

Als exclusief importeur van Liebherr levert Van der Spek ook originele kraanonderdelen voor Liebherr topkranen.

Van der Spek is naast importeur van Liebherr torenkranen sinds begin jaren vijftig, tevens één van de grootste verhuurders van Liebherr torenkranen ter wereld. De vloot huurkranen bevat nagenoeg alle types topkranen uit het complete programma van Liebherr.

Ook in de verkoop en van gebruikte topkranen en kraanonderdelen is Van der Spek uw partner. Bekijk het huidige aanbod van onze gebruikte torenkranen.

Uw Liebherr topkraan is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan van der Spek elke uitdaging aan. De Liebherr topkranen leveren wij inclusief transport, montage en demontage. Voor het monteren en demonteren van topkranen beschikken wij over drie vakkundige opbouwploegen. Hiermee bent u verzekerd van een goede en snel opgebouwde topkraan. Heeft u de Liebherr topkraan in uw eigen bezit, maar wilt u deze door ons laten monteren of demonteren? Geen probleem: wij doen dit graag.

Voor meer informatie over Liebherr topkranen en kraanonderdelen klik op onderstaande link:Gerelateerde onderwerpen: Liebherr torenkranen, Liebherr loopkatkranen, Liebherr kattorenkranen, Liebherr flat top kranen, Liebherr snelmontagekranen


Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Lid BMWT en VCA*

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium, Utrecht

Disclaimer