Home Verhuur Voorraad Contact Over ons
RENTAL & USED MACHINES
Van der Spek: Second hand cranes from first hand
Home > Liebherr snelmontagekranen

Liebherr snelmontagekranen

Van der Spek is exclusief importeur van Liebherr. Het familiebedrijf Liebherr is begonnen met het produceren van torenkranen. Inmiddels heeft Liebherr een breed pakket aan bouwmachines en componenten. Al vanaf begin jaren vijftig heeft Van der Spek de vertegenwoordiging voor Liebherr torenkranen. Van der Spek verzorgt de distributie van torenkranen in Nederland en de rest van de wereld.

Van der Spek levert onder meer de volgende Liebherr snelmontagekranen:

H serie

Liebherr 13 H
Liebherr 20 H
Liebherr 26 H
Liebherr 32 H


HM serie

Liebherr 13 HM

Liebherr 22 HM


 

TT serie

 

Liebherr 24 TT
Liebherr 32 TT
Liebherr 32 TTR


K serie

Liebherr 26 K
Liebherr 26 K.1
Liebherr 30 K
Liebherr 32 K
Liebherr 34 K
Liebherr 35 K
Liebherr 38 K
Liebherr 42 K.1
Liebherr 56 K
Liebherr 71 K
Liebherr 81 K
Liebherr 102 K
Liebherr 120 K.1

KR serie

Liebherr 21 KR
Liebherr 38 KR
Liebherr 42 KR.1
Liebherr 88 KR
Liebherr 97 KR
Liebherr 102 KR

Liebherr 20 SE

Als exclusief importeur van Liebherr levert Van der Spek ook originele kraanonderdelen voor Liebherr snelmontagekranen.

Van der Spek is naast importeur van Liebherr torenkranen sinds begin jaren vijftig, tevens één van de grootste verhuurders van Liebherr torenkranen ter wereld. De vloot huurkranen bevat nagenoeg alle types snelmontagekranen uit het complete programma van Liebherr.

Ook in de verkoop en van gebruikte snelmontagekranen en kraanonderdelen is Van der Spek uw partner. Bekijk onze gebruikte torenkranen.

Uw Liebherr snelmontagekraan is onze zorg. Dankzij onze goed uitgeruste werkplaatsen in Vianen, Mariënberg en onze uitgebreide technische buitendienst kan van der Spek elke uitdaging aan. De Liebherr snelmontagekranen leveren wij inclusief transport, montage en demontage. Voor het monteren en demonteren van snelmontagekranen beschikken wij over drie vakkundige opbouwploegen. Hiermee bent u verzekerd van een goede en snel opgebouwde snelmontagekraan. Heeft u de Liebherr snelmontagekraan in uw eigen bezit, maar wilt u deze door ons laten monteren of demonteren? Geen probleem: wij doen dit graag.

Voor meer informatie over Liebherr snelmontagekranen en kraanonderdelen klik op onderstaande link:Gerelateerde onderwerpen: Liebherr torenkranen, Liebherr loopkatkranen, Liebherr kattorenkranen, Liebherr flat top kranen, Liebherr topkranen


Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Lid BMWT en VCA*

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium, Utrecht

Disclaimer