Home Verhuur Voorraad Contact Over ons
RENTAL & USED MACHINES
Van der Spek: Second hand cranes from first hand
Home > Over ons

Over ons

Wat doen wij?
De Van der Spek groep is een gerenommeerd importeur van vele soorten bouwmachines. Wij verkopen en verhuren onder andere Liebherr torenkranen en machinistenliften in de Benelux en Frankrijk. Tevens verkopen we gebruikte torenkranen in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn we importeur van vele soorten grondverzet-, wegenbouw-, overslag- en recyclingmachines en betonpompen, en verhuren we diverse soorten asfaltmachines, transportbanden, puinbrekers, zeefinstallaties en flexmatten. Ten slotte richten we ons nationaal en internationaal op de in- en verkoop van gebruikt materieel.

Torenkranen
Via de vestigingen in Nederland, België en Frankrijk en door de grote verhuurvloot zijn we eenvoudig in staat u snel en concurrerend een oplossing te bieden voor al uw verhuurvragen en vraag naar gebruikte torenkranen. Van der Spek levert en verhuurt zowel onderdraaiers als bovendraaiers. Alle kranen zijn origineel Liebherr en de torenkranen voor de verhuur komen uitsluitend uit onze eigen verhuurvloot.

Bij de onderdraaiers bestaat het assortiment uit stationaire en railrijdende opstellingen in de klasse 10 TM tot 120 TM. Bij de bovendraaiers verhuren wij zowel traditionele loopkat kranen, spitsloze kranen als topkranen in de klasse 30 TM tot 1000 TM.
 
Daarnaast heeft Van der Spek een breed assortiment kraandelen die ook los gehuurd kunnen worden, evenals machinistenliften, camerasystemen en kraanverlichting.

Onze enthousiaste vertegenwoordigers komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maat.

Missie en visie
Van der Spek wil graag uw partner zijn in de verkoop, verhuur en service van bouwmachines. Wij streven naar hoogwaardige service en kwaliteit waarbij onze vakkundige medewerkers vraagstukken omzetten in oplossingen. Daar ligt onze kracht.

Klanten ontzorgen
Wij kunnen de kranen leveren inclusief transport, montage en demontage. Voor het monteren en demonteren van torenkranen beschikken wij over drie vakkundige opbouwploegen. Hiermee bent u verzekerd van een kwalitatief uitstekende en snel opgebouwde kraan. Heeft u de Liebherr torenkraan in uw eigen bezit, maar wilt u deze door ons laten monteren of demonteren? Ook dat is geen probleem, wij doen dit graag!

Serviceorganisatie
Naast deze verkoop- en verhuuractiviteiten staat een sterke serviceorganisatie paraat die als partner van al onze klanten zorg draagt voor de continuïteit en de kwaliteit van uw machinepark. Een duurzame en klantgerichte relatie staat hierbij centraal. Om u de beste service en kwaliteit en het beste partnership te bieden, leveren wij snel en direct onderdelen voor alle machines uit ons programma. Door middel van innight delivery bijvoorbeeld, heeft u de benodigde onderdelen altijd de volgende dag vóór 7.00 uur op locatie in Nederland, België en Duitsland. Dit is één van de vele manieren waarop wij u ondersteunen en u zorg uit handen nemen.

Welke merken leveren wij?
De Van der Spek groep vertegenwoordigt in totaal een 16-tal sterke merken waaronder Liebherr, Hyundai, Terex-Fuchs, Powerscreen en Atlas Copco Dynapac. Stuk voor stuk wereldmerken die continu werken aan productverbetering, duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksgemak. Klik hier voor een overzicht van al onze merken en producten.

Hoe doen wij dat?
Van der Spek bestaat al ruim 80 jaar en heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een stabiele en toch dynamische organisatie die inspeelt op innovaties en ontwikkelingen in de markt. Onze deskundige, ervaren en vakbekwame medewerkers zetten uw vraagstukken om in oplossingen. Door ons brede productaanbod kunnen wij bijna elke machinevraag voor u oplossen. Daarin ligt onze passie en onze kracht en die delen wij graag met u! Dit doen we door eerst samen met u helder te maken wat uw vraag of probleem inhoudt en daar vervolgens de voor u best passende oplossing bij te vinden. Wilt u voordat u investeert eerst zelf ervaren wat de voordelen van onze machines zijn en hoe u deze optimaal kunt inzetten, dan kunt u bij ons een demo aanvragen. Daarnaast organiseren wij geregeld fabrieksbezoeken voor onze klanten. U kunt dan met eigen ogen zien dat uw machine met de grootste zorg en de hoogste kwaliteitseisen geproduceerd wordt. Vraag uw vertegenwoordiger naar de mogelijkheden. Zo kunt u uw machinepark maximaal inzetten tegen de meest rendabele investering. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Waar vindt u ons?
Onze hoofdvestiging met ruime showroom, professionele werkplaats en modern magazijn bevindt zich in Vianen. U bent altijd van harte welkom! Om een beeld te krijgen van onze vestigingen in Vianen, Mariënberg en Ternat (België) klik op onderstaande foto.

Van der Spek Vianen B.V. - De Limiet 14, 4131 NR Vianen (U) - T +31(0)347 36 26 66 - info@vanderspek.nl

Lid BMWT en VCA*

Op alle overeenkomsten met Van der Spek Vianen B.V. zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van de BMWT d.d. 26 maart 2014 of de Algemene Verhuurvoorwaarden van de BMWT d.d. 7 januari 2009 van toepassing. De toepasselijkheid van andere algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Klik hier voor de BMWT-voorwaarden.

© 2015 Van der Spek Vianen B.V.
Ontwerp en CMS: Initium, Utrecht

Disclaimer